CONGRES PSD – Marcel Ciolacu, primit cu entuziasm de către delegaţii la congres

sursa: captura video

Preşedintele PSD şi candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din acest an, Marcel Ciolacu, a fost întâmpinat cu entuziasm la intrarea în sala din complexul Romexpo unde se desfăşoară congresul. Ciolacu a ajuns la eveniment cu o jumătate de or înainte de ora anunţată pentru începerea acestuia şi a intrat în sală interacţionând cu unii dintre delegaţi.

Congresul PSD care are loc sâmbătă, cu peste 2000 de delegaţi a început cu câteva minute întârziere. Pe un panou de mari dimensiuni, alături de sigla partidului, a fost scris mesajul„ Aici pentru români”.
Liderii partidului l-au aşteptat pe Marcel Ciolacu, acesta intrând în sală printre cei prezenţi, care s-au ridicat de pe scaune pentru a-l întâmpina pe preşedintele formaţiunii. În drumul său spre scenă, liderul formaţiunii i-a salutat pe dlegaţi, le-a strâns mâinile bărbaţilor şi le-a sărutat pe obraz  pe doamnele prezente la congres şi i-a îmbrăţişat pe unii dintre delegaţi. Mulţi dintre cei aflaţi în proximitatea lui Ciolacu au filmat cu telefoanele mobile momentul intrării acestuia în sală.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: