Skip to content
Politică

Congresul lui Băsescu în trei cuvinte: Odă tiranului iubit!

Congresul fostului preşedinte al României Traian Băsescu poate fi rezumat în trei cuvinte: „Odă tiranului iubit!”

Sâmbătă, la congres, Partidul Mişcarea Populară (PMP) şi-a schimbat denumirea în Mişcarea Populară şi l-a ales pe Traian Băsescu în fruntea sa. În replică, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a luat peste picior manifestaţiile elogioase aduse fostului şef de stat, amintind de „vagoanele cu bani” cărate la sediul PDL pentru campania prezidenţială din 2009, informează un comunicat trimis PSnews.ro.

„În timp ce foștii băsiști se denunță reciproc și cu maxim entuziasm despre cât au furat ei și cum au devalizat bugetul statului, dar și câte vagoane cu bani au cărat la sediul PDL pentru campania «dictatorului», acesta din urmă, fără niciun fel de trac, se ține de băi de mulțime.

De fapt, un simulacru de congres cu tema: «Odă tiranului iubit!», unde tiranul, adică «tatăl hoților», și-a lansat tot felul de proiecțele stupide, gen «România mea – viitorul este numai și numai cu Băsescu!». Uitând că «România lui», condusă, pe vremea aceea, de personaje la fel de sinistre și toxice ca și el, era o Românie a  escrocheriilor năprasnice, a abuzurilor și a corupției de la cel mai inferior nivel până la vârf.

În concluzie, după ce cu greu și-a convins familia și rubedeniile – absolut toate anchetate pentru măgăriile făcute în 10 ani –, că musai trebuie să candideze la ceva, Traian Băsescu nu a reușit decât «performanța» de a se autoînscăuna drept urmașul Elenei Udrea pe pământ. Şi ăsta a fost tot congresul MP”, transmite Ştefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *