Skip to content
Politică

Consilier al lui Ponta explică ”problema nr. 1 a PSD” din cauza căreia au pierdut și prezidențialele. Atacuri tăioase la adresa lui Dragnea și a unui vicepreședinte PSD

" "

Unul din consilierii premierului Victor Ponta a explicat pe o pagină de socializare care este problema principală cu care se confruntă social- democrații în acest moment și care, de asemenea, a contribuit decisiv la pierdea alegerilor prezidențiale de către PSD.

Deputatul PSD Radu Popa a precizat că mandatarea inițială a lui Adrian Ţuţuianu, președinte al CJ Dâmbovița, de către senatori, să supervizeze ANI, deşi era cercetat de această instituţie pentru incompatibilitate este o reală problemă pentru social- democrați. După atacurile extrem de dure din presă, Ţuţuianu a decis să facă un pas în spate, motivând că nu dorește atingerea imaginii partidului.

" "
" "

„Problema Nr. 1 a PSD”

„Înţeleg că adrian Ţuţuianu s-a retras sau a fost retras de pe lista de propuneri pentru CNI al ANI. E foarte bine, indiferent care ar fi fost resorturile care au declanşat gestul. Motivul oficial al retragerii este grija neţărmurită faţă de imaginea PSD, în contextul politic actual.

În plus, Ţuţuianu a dorit să sublinieze că nu are nici o problema legală, care ar fi putut să îi obstaculeze cariera de komisar politic în CNI al ANI. Ce a deranjat toată presa, atât de tare, dacă el îndeplinea criteriile legale??? Cred că răspunsul îl putem găsi dacă ne întoarcem la problema nr.1 a PSD : percepţia că ţine baronii în braţe, că toţi corupţii sunt în echipa lui Dragnea şi că partidul se simte bine aşa”, a scrie Radu Popa pe pagina sa de Facebook.

Totodată, deputatul PSD mai spune că în guvernul Ponta IV nu ar mai trebui să intre persoane care au dosare penale.  Nu a fost uitat de atacuri nici omul doi din PSD, Liviu Dragnea, despre care Radu Popa spune că ”atâta timp cât pilonii acestuia din județe vor sta în vitrina partidului, PSD e condamnat la izolare.”

„Ei bine, eu nu mă simt bine aşa! Eu nu cred că în guvernul Ponta IV ar mai trebui să intre cei cu dosare penale, iar cei care sunt cercetaţi de DNA şi ocupă poziţii de conducere în PSD, ar trebui să se retragă. Ăsta este motivul principal pentru care am pierdut alegerile prezidenţiale şi nu ne putem preface că nu vedem sau că nu s-a întâmplat nimic.

Atât timp cât Liviu Dragnea şi pilonii lui din judeţe, cei care au asigurat suta de milioane de euro pe care o are TEL DRUM în bancă, din banii publici, vor continua să fie în vitrina partidului, PSD e condamnat la izolare. Să fie, oare, acesta motivul pentru care Adrian Ţuţuianu a fost desfigurat de presă?”, se mai întreabă consilierul lui Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *