Skip to content
Politică

Consilier judeţean PDL, la spital după ce a fost lovit cu pumnul în timp ce făcea campanie

Consilierul judeţean PDL Monica Săsărman din Bistriţa-Năsăud a ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, după ce a fost lovită cu pumnul în cap de un bărbat în timp ce făcea campanie electorală în comuna Prundu Bârgăului, agresorul fiind indentificat ulterior şi dus la Poliţie, pentru audieri.

Monica Săsărman a mers, sâmbătă, în comuna Prundu Bârgăului din judeţul Bistriţa-Năsăud, pentru a împărţi materiale de campanie cu Klaus Iohannis, iar la un moment dat a fost lovită cu pumnul în cap de un bărbat care a coborât dintr-o maşină, un coleg liberal care o însoţea sunând la 112 şi solicitând intervenţia unei ambulanţe, transmite corespondentul mediafax.

Potrivit lui Daniel Neag, liberalul care o însoţea pe Monica Săsărman, incidentul s-a petrecut în jurul orei 16.30, pe o stradă din comună unde cei doi, îmbrăcaţi cu veste albastre pe care scria numele lui Klaus Iohannis, împărţeau materiale de campanie.

Am observat că era o maşină Volkswagen care ne urmărea. Am tot văzut acea maşină care se tot învârtea pe lângă noi. Nu am fost atent cine era în ea. Când s-a petrecut totul, eu eram la o distanţă de aproximativ 50 de metri de doamna consilier Monica Săsărman. A oprit maşina aceea, a coborât un tip de circa 30 de ani şi a lovit-o cu pumnul sau cu palma, nu am văzut exact. Când m-am îndreptat spre ei, după ce am auzit ţipete, acel individ a urcat în maşină şi a plecat. Doamna a căzut jos, plângea, era în stare de şoc. Am sunat la 112, a venit Poliţia, salvarea. Am dat declaraţii la Poliţie”, a spus Neag jurnaliştilor veniţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Bistriţa, unde a fost transportată Monica Săsărman, relateaza mediafax.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *