Skip to content
Politică

Consilier local PSD din Satu Mare, găsit cu un plic de cocaină asupra sa, la un control rutier

Facebook

Polițiștii au desfășurat o acțiune de control a șoferilor pe raza localităților Negrești-Oaș, Vama și Bixad din județul Satu Mare. Aceștia au oprit un șofer în vârstă de 26 de ani din Negrești-Oaș care consumase cocaină și au găsit asupra unui pasager, consilier local, un plic în care se presupune că era cocaină, potrivit PresaSM.

Polițiștii negreșteni au organizat o acțiune în sistem integrat fiind sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, pe raza localităților Negrești Oaș, Vama și Bixad.

Astfel, în urma activităților desfășurate polițiștii au procedat la legitimarea a peste 80 de persoane fiind oprite pentru control aproximativ 70 de autovehicule.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat în flagrant delict 3 infracțiuni la regimul rutier, din care o infracțiune de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și 2 infracțiuni de

Potrivit informațiilor PresaSM, este vorba despre un șofer, în vârstă de 26 de ani, din Negrești-Oaș, care a ieșit pozitiv la cocaină, după ce a fost oprit în trafic și testat de către polițiști. Totul s-a întâmplat vineri, la ora 01:45.

De asemenea, în calitatea de pasager se afla un consilier local din Negrești-Oaș, asupra căruia s-a găsit un plic de culoare albă, despre care se presupune că ar fi cocaină.

Substanța urma să fie expertizată, iar cercetările sunt continuate de către Serviciul de Combaterea a Crimei Organizate Satu Mare. Dacă va fi găsit vinovat, consilierul local va rămâne fără actualul mandat.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența unor substanțe interzise, respectiv deținere de droguri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *