Skip to content
Politică

Consilier local PSD, reținut sub acuzația de pedofilie

dailytimes.com.pk

Un membru al consiliului local Breaza a fost reținut de polițiștii din localitate sub suspiciunea că acesta ar fi întreținut relații sexuale cu un minor de 14 ani.

Cristian Gheorghe Brotoiu, ales local din partea PSD, a fost reținut de polițiștii prahoveni, care îl acuză că ar fi convins un minor din localitate să întrețină relații sexuale orale cu el.

Conform realitatea.net, consilierul local, în vârstă de 36 de ani, nu ar fi la prima faptă. El ar mai fi întreținut raporturi sexuale cu minori.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor existând suspiciunea rezonabilă că bărbatul bănuit ar fi întreținut raporturi sexuale cu un băiat în vârstă de 14 ani”, a declarat inspectorul principal Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Publicația locală Republika News scrie că relația dintre Brotoiu și minorul din Breaza ar fi debutat in urma cu trei luni, când consilierul local PSD l-a convins pe minor să întrețină relații sexuale cu el.

Bărbatul va fi prejentat magistraților prahoveni cu propunerea de arest preventiv. Primarul orașului de pe Valea Prahovei, șef al filialei locale a PSD, se declară șocat de întâmplare și susține că îl va exclude din partid pe consilierul acuzat de pedofilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *