Skip to content
Politică

Consilier local reclamat la BEJ

Un consilier local PSD din comuna Șofronea, județul Arad, a fost reclamat de către ACL la BEJ. Motivul a fost faptul că acesta ”s-a instalat ilegal” pentru preț de câteva ore într-o secție de votare, dându-se drept observator, deși nu avea acreditare.

”La Sânpaul, un consilier PSD s-a instalat ilegal în secția de votare. ACL a constatat că acesta s-a dus în secția de votare și a mințit că este observator pentru a putea staționa în interiorul secției. Legea spune foarte clar că membrii de partid nu pot fi observatori în secțiile de votare, motiv pentru care consilierul PSD nu avea de unde să prezinte vreun act cu care să își dovedească calitatea de observator. Din motive pe care nu le știm, președintele secției nu i-a cerut vreo dovadă că este observator, iar acesta a stat în secție vreme de câteva ore”, se arată în comunicat, citat de Mediafax.

„Observatorul” a fost înlăturat din secția de votare doar „după ce un membru ACL a sesizat Biroul Electoral al Secției de Votare nr. 387”

Reprezentanții BEJ Arad au relatat că este vorba despre Ciufuligă Sever Dorin, iar sesizarea ACL a fost transmisă spre soluționare secției în care a avut loc incidentul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *