Skip to content
Politică

Consilieri județeni invitați la ședință pe un vas de lux

Președintele interimar al Consiliului Județean Brăila, Ovidiu Nechita, a făcut o propunere cel puțin inedită.Acesta vrea ca ședința ordinară din Ajunul Crăciunului să se desfășoare pe nava ”Ovidiu”.

Consilierii județeni nu au fost de acord și i-au atras atenția lui Nechita că sedinta ordinara din 23 este una grea, tinand cont de blocajul in care a fost Consiliul Judetean, care va avea pe ordinea de zi zeci de proiecte de hotarare, si ca nu este oportuna o intrunire pe nava, scrie infobraila.ro.

„Am ales aceasta locatie pentru ea este in patrimoniul Consiliului Judetean si multi dintre dumneavoastra nu o cunosc. Este bine sa facem sedinta acolo ca sa vedem ce avem in dotare. Acolo, lunar, din fondurile CJ, se cheltuiesc 22.000 RON. Din 2004 de cand a fost luata, nava a mers in mars doar 88 de ore”, a declarat presedintele interimar al Consiliului Judetean.

„Domnule presedinte, munca este munca, distractia este distractie. Haideti sa muncim pentru ca este ultima sedinta din an. Daca dumneavoastra vreti sa ne invitati dupa aceea sa discutam, sa cochetam, sa facem orice, ne invitati. Haideti sa ne facem treaba! Toti spun ca nu muncim, haideti sa aratam ca muncim. Ce vreti sa ne aratati? Nu putem sa facem sedinte pe vapor”, i-a atras atenţia Nicu Cireasa, consilier judetean PSD.

Nechita nu se afla la prima incercare de a organiza o sedinta CJ pe nava „Ovidiu”. La sfarsitul lunii octombrie 2014, pe atunci tot sef interimar al Consiliului, liberalul le-a spus consilierilor ca doreste sa se intalneasca cu acestia pe nava, propunere facuta in timp ce institutia pe care o conducea se afla in blocaj din cauza razboiului politic dintre PSD si PNL. In cele din urma, Nechita a renuntat la initiativa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *