Jumătate din candidații garantați de Clotilde Armand trăiesc din sinecuri la stat sau din banii publici

Sursă foto: Facebook / Clotilde Armand

Clotilde Armand a militat pentru oameni noi în politică. Cu toate acestea, partidul vine în fața electoratului cu niște candidați dependenți de banii statului. La Sectorul 1 jumătate din lista de candidați trăiește din sinecuri la stat sau încearcă din răsputeri să se conecteze la banii publici controlați politic.

Vă prezentăm lista stipendiarilor de partid pe care USR îi trimite în lupta pentru un loc liniștit în Consiliul Local care votează cel mai mare buget din România. În total, din 34 de candidați la Sectorul 1, USR propune 17 persoane care s-au conectat deja la banii publici, au primit sinecuri sau au încercat în mod repetat să candideze pentru că nu aveau loc de muncă.

Cloltilde Armand trăiește în jurul bugetului de stat de peste un deceniu

În teorie, actualul primar încasează de la stat de opt ani. În 2016, Clotilde Armand a devenit consilier local, dar legăturile ei cu banii statului sunt mai vechi. Femeia a fost, din 2013, director al companiei Egis România care operează aproape exclusiv cu fonduri de la buget și este dependentă de afacerile cu instituțiile publice. Este firma menționată de un raport al Corpului de Control al Guvernului pentru că factura sume halucinante fără să aibă personal și care a invocat o boală eradicată pentru a lua fonduri europene. Clotilde a mai încasat bani publici din salariul de primar și europarlamentar.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: