Skip to content
Politică

Consilierii USRPLUS împing la vot, alături de PSD, bugetul Primăriei conduse de Cristian Popescu Piedone

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Bugetul Primăriei Sectorului 5, condusă de Cristian Popescu Piedone, a fost adoptat marţi, cu voturile consilierilor de la PSD, PPU-SL, PMP şi USR PLUS. Reprezentanţii PNL s-au abţinut de la vot.

În cadrul dezbaterii pentru buget, consilierii USR-PLUS au depus mai multe amendamente, care ulterior au fost votate şi de către consilierii PSD. În schimb, toate amendamentele PNL au fost respinse.

" "
" "

La momentul votului final, edilul Cristian Piedone s-a bazat pe lângă votul tradiţional venit de la consilierii PSD şi PPU-SL şi pe voturile consilierilor USR-PLUS. De asemenea, consilierii PMP au votat şi ei favorabil.

Bugetul Sectorului 5 ar fi putut să treacă şi fără votul consilierilor USR-PLUS, în condiţiile în care PSD şi PP-USL au împreună 14 membri, formând astfel o majoritate. USR-PLUS are 5 consilieri, PNL 6, PSD 10, PMP 2, iar PP-USL 4.

USR are zero toleranţă faţă de vechile blaturi din clasa politică. Votul consilierei noastre de la Sectorul 6 ne-a luat prin surprindere. Nu este primul caz de buget controversat care trece zilele acestea, dar este prima data cand este cu un vot de la USR„, scria atunci liderul USR Bucuresti Claudiu Nasui.

Potrivit ziare.com, în înregistrare se vede la minutul 38.40 cum proiectul de buget este supus la vot, iar consilierii USR-PLUS, pozitionaţi în stânga sălii, votează în favoarea proiectului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *