Consiliu Politic Naţional al PNL, pe 18 februarie; pe agendă – strategia de campanie şi fuziunea prin absorbţie cu ALDE

Sursă foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

Consiliul Politic Naţional al PNL se va reuni pe 18 februarie, urmând să se stabilească strategia de campanie electorală şi să se valideze fuziunea prin absorbţie cu ALDE, a anunţat, miercuri, preşedintele liberalilor, Nicolae Ciucă.

„O altă decizie a vizat Consiliul Politic Naţional care se va desfăşura pe data de 18 februarie. A fost stabilită ordinea de zi şi în cadrul acestui Consiliu vom avea prezentarea strategiei de campanie şi toate elementele care ţin de organizarea şi funcţionarea internă a partidului, decizii care au fost luate în Biroul Politic Naţional şi urmează să fie validate în consiliu”, a precizat Ciucă, după şedinţa a BPN al PNL.

El a mai informat că o altă decizie a vizat organizarea Congresului PPE. „Este o activitate care se va desfăşura între 5 şi 7 martie, activitatea va viza venirea Bucureşti la 13 şefi de state şi de Guvern. Este foarte importantă în ceea ce priveşte alegerile şi stabilirea conducerii viitoare a instituţiilor europene din prisma Partidului Popular European”, a adăugat Ciucă, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: