Skip to content
Politică

Consiliul Concurenței intră pe fir în legătură cu tranzacția mediatică a anului

mandri.ro

Consiliul Concurenţei intră pe fir în legătură cu tranzacția mediatică a anului. Concret: marți, într-un comunicat de presă remis redacției de știri PSnews.ro, instituția condusă de Bogdan Chirițoiu a făcut anunțul potrivit căruia va analizeaza tranzacţia prin care Ringier Sportal SRL preia unele active ale ziarului cotidian Gazeta Sporturilor (GSP).

Ringier Sportal SRL este o companie ai cărei asociați sunt Ringier AG și Digital Ventures Ltd. Ringier AG face parte din Grupul Ringier, iar Digital Ventures Ltd este o societate constituită conform legislației din Bulgaria.

Gazeta Sporturilor (GSP) este un ziar cotidian cu conținut sportiv.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei nr. (21/1996), operaţiunea propusă este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Ca urmare, autoritatea de concurenţă va evalua această tranzacţie în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *