Skip to content
Societate

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat transferul către Administraţia Spitalelor a 43 de locuinţe destinate personalului medical

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, în sedinţa de miercuri, un proiect de hotărâre prin care se transferă către Administraţia Spitalelor şi Servciilor Medicale Bucureşti 43 de locuinţe destinate personalului medical din spitalele administrate de Primăria Capitalei, potrivit news.ro.

Proiectul a fost aprobat cu 35 de voturi ”pentru”, 8 abţineri şi 4 voturi împotrivă.

”Precizăm că acestea sunt ultimele locuinţe care se transferă, dintre cele 177 deja achiziţionate de Primăria Capitalei în cadrul programului iniţiat în anul 2018 – cu rol de a motiva personalul din spitalele PMB să rămână în

" "

sistemul de stat”, au transmis reprezentanţii Primăriei Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Programul integral priveşte achiziţia a 600 de apartamente care să fie oferite personalului medical, în condiţii avantajoase, că locuinţe de serviciu. Programul este completat de măsurile pentru modernizarea şi dotarea unităţilor medicale ale Primăriei Capitalei.

Până în prezent, au fost cumpărate 177 de apartamente – locuinţe de serviciu, cu 3, 2 sau 1 cameră, 64 de persoane fiind deja mutate.

Primăria Capitalei precizează că, în curând, va lansa licitaţia pentru achiziţia altor 323 de apartamente, iar ulterior pentru alte 100.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *