Skip to content
Ilfov Știri locale

Consiliul Județean Ilfov anunță: au fost semnate contractele de execuție pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă, canalizare, staţii de pompare apă uzată în 4 localități

Consiliul Judetean Ilfov anunță că au fost semnate contractele de execuție pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă, canalizare, staţii de pompare apă uzată în localitățile 𝗖𝗶𝗼𝗹𝗽𝗮𝗻𝗶, 𝗣𝗲𝘁𝗿𝗮̆𝗰𝗵𝗶𝗼𝗮𝗶𝗮, 𝗖𝗲𝗿𝗻𝗶𝗰𝗮, 𝗚𝗹𝗶𝗻𝗮.

„Astăzi au fost semnate contractele de execuție pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă, canalizare, staţii de pompare apă uzată în localitățile 𝗖𝗶𝗼𝗹𝗽𝗮𝗻𝗶, 𝗣𝗲𝘁𝗿𝗮̆𝗰𝗵𝗶𝗼𝗮𝗶𝗮, 𝗖𝗲𝗿𝗻𝗶𝗰𝗮, 𝗚𝗹𝗶𝗻𝗮.

Obiectivul general al măsurii de investiții îl reprezintă îmbunătățirea infrastructurii de apă și apă uzată, spre beneficiul mediului și al populației, în vederea îndeplinirii obligațiilor de conformare a României la Tratatul de Aderare.

Aceste contracte fac parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Ilfov, în perioada 2014 – 2020“, proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM).

Detalii: https://cutt.ly/YHwVLy7”, este anunțul CJ Ilfov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *