Skip to content
Societate

Consiliul Judeţean Prahova, amendat după ce nu şi-a îndeplinit obligaţiile de întreţinere a drumurilor judeţene pe timp de iarnă

news.ro

Consiliul Judeţean Prahova a fost amendat cu 3.045 de lei după ce, joi, pe două sectoare de drumuri judeţene s-au produs două accidente rutiere soldate cu cinci răniţi şi alte cinci accidente cu pagube materiale, constatându-se că administratorul drumurilor nu îşi îndeplinise obligaţiile de a le întreţine pe timp de iarnă, potrivit news.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Prahova, joi, pe drumurile din zona de sud a judeţului, respectiv pe DJ 100C (sectorul cuprins între Fulga şi Mizil) şi pe DJ 101F (sectorul cuprins între Dumbrava şi Ciupelniţa) au fost înregistrate două accidente rutiere soldate cu rănirea a 5 persoane şi alte cinci accidente rutiere soldate cu pagube materiale.

„Întrucât s-a constatat faptul că nu au fost îndeplinite obligaţiile de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă, administratorul drumului judeţean a fost sancţionat contravenţional conform O.U.G. 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 3.045 lei”, arată sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *