VIDEO Primarul al Slatinei, Mario De Mezzo: Marcel Ciolacu nu are ce să caute la prezidenţiale

Sursa foto: Mario De Mezzo


Primarul ales al municipiului Slatina, Mario De Mezzo, atacă dur PSD, afirmând că „într-o lume normală, Marcel Ciolacu nu ar avea ce să caute să fie candidat la prezidenţiale”. El spune că lupta PNL nu este cu Ciolacu la aceste alegeri prezidenţiale, ci cu „caracatiţa din spatele” acestuia.

„Într-o lume normală, Marcel Ciolacu nu ar avea ce să caute să fie candidat la prezidenţiale. De aceea vă spun că lupta noastră nu este cu Marcel Ciolacu, este cu caracatiţa din spatele lui, care îşi doreşte acest vis neîmplinit de la Ion Iliescu încoace, preşedinţia României, pentru că, nu-i aşa? Citez din clasici: Dacă nu ai justiţia, degeaba ai puterea”, a afirmat Mario de Mezzo în discursul ţinut duminică, în faţa celor peste o mie de liberali care participă la Consiliul Naţional al partidului, pentru a valida candidatura lu Nicolae Ciucă la funcţia supremă în stat.
Mario De Mezzo a afirmat că a câştigat alegerile locale la Slatina în „cel mai crunt şi corupt fief PSD, acela al lui Paul Stănescu”.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: