Skip to content
Politică

Constanţa: Anchetă a poliţiştilor într-un caz de mită electorală în Năvodari. Candidatul are antecedente

Facebook - Politia Romana
" "

Poliţiştii constănţeni au început o anchetă după ce au fost sesizaţi că un candidat la funcţia de primar al oraşului Năvodari ar fi oferit cetăţeni pungi în care se aflau diverse produse, dar şi sticle cu băuturi alcoolice şi baloane, care erau inscripţionate cu însemnul electoral al unui partid.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pe data de 7 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în perioada 1-6 septembrie, un candidat la alegerile locale ar fi oferit locuitorilor oraşului Năvodari pungi, al căror conţinut nu s-ar cunoaşte, sticle cu băuturi alcoolice şi baloane.

" "
" "

Toate acestea ar fi avut însemnul electoral al unui partid şi ar fi fost oferite pentru a-i determina pe cetăţeni să voteze candidatul în cauză. Precizăm faptul că la nivelul Poliţiei oraşului Năvodari a fost întocmit un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de coruperea alegătorilor”, a transmis IPJ Constanţa.

Candidatul acuzat că ar fi făcut aceste fapte este fostul primar al oraşului Năvodari, Nicolae Matei, care candidează din partea Partdiului Neamul Românesc. El a ispăşit o pedeapsă cu închisoarea pentru dare de mită, scrie news.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *