Skip to content
Constanța

Constanţa: Anchetă penală pentru vătămare corporală din culpă în cazul bunicului şi nepotului căzuţi cu maşina în lac

Facebook

Incidentul privind bunicul şi nepotul care au căzut, marţi, cu maşina în Lacul Tăbăcărie, în zona Pavilionului Expoziţional din staţiunea Mamaia, s-a petrecut după ce bărbatul ar fi trecut cu autoturismul peste bordura care delimitează o parcare, în acest caz fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, a informat IPJ Constanţa.

Din primele informaţii, se pare că, în timp ce se afla la volanul autoturismului în parcarea respectivă, bărbatul ar fi trecut peste bordura care delimitează parcarea şi ar fi căzut cu autoturismul în canal. Asupra bărbatului au fost găsite documente medicale, acesta fiind găsit în stop cardio-respirator. Copilul a fost transportat la spital, fiind conştient şi cooperant. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă„, a transmis IPJ.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, bunicul, în vârstă de 64 de ani, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în stare de comă, fiind intubat şi ventilat mecanic. Copilul, de 9 ani, a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la aceeaşi unitate medicală, minorul suferind un atac de panică.

După scoaterea din apă a bunicului şi nepotului, scafandri ai ISU au verificat dacă în interiorul autoturismului se mai află alte persoane, fiind confirmate spusele copilului că în maşină erau doar el şi bunicul, informează agerpres.ro.

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea, echipaje SMURD B, SMURD C, elicopter SMURD„, au mai precizat reprezentanţii ISU „Dobrogea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *