Skip to content
Politică

Constanţa: Deputatul USR Stelian Ion apără sponsorii partidului, negând evidența

Inquam Photos / Alexandru Busca

Stelian Ion, deputat USR, își apără un sponsor al partidului negând evidența. Într-o emisiune la Dobrogea TV, acesta a spus despre publicaţia Constanţa 100% că are „o obsesie” referitoare la blocul construit de o firmă a lui Nicolae Dușu în zona Trocadero din Constanța și că acel bloc nu este construit nici pe spațiul verde, nici între case, ci într-un șir de blocuri.

Publicaţia amintită precizează că Nicolae Dușu a făcut lucruri foarte frumoase pentru Constanța, plătește sume considerabile la buget, dă de muncă la sute de oameni, a făcut acte caritabile extraordinare, dar dacă scrie că un bloc este construit între case nu înseamnă că negăm lucrurile bune pe care le-a făcut omul de afaceri.

Iritant este că domnul Stelian Ion încearcă să apere blocul negând evidența. Spune că nu este între case, scrie ct100.ro.

O firmă aparținând lui Nicolae Dușu a donat 200.000 de lei USR, structurii centrale, chiar când Stelian Ion spunea în partid că trebuie să se milogească și să chițăie pentru această sumă. A spus că nu a știut de donație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *