Skip to content
Constanța Știri locale

Constanţa: Doi tineri şi un copil au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu gaz

Doi tineri şi un copil de patru luni din judeţul Constanţa au ajuns la spital, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce s-ar fi intoxicat cu gaz, pompierii urmând să cerceteze cum s-a produs incidentul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în comuna Valu lui Traian, pentru a acorda îngrijiri medicale pentru doi adulţi şi un copil, cel mai probabil intoxicaţi cu gaz.
Acolo s-au deplasat o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD B şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă. Echipele de intervenţie au găsit un bărbat de 27 de ani, o femeie de 21 de ani şi un copil de patru luni care prezentau simptomele unei intoxicaţii. Cadrele medicale au transportat cele trei persoane la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri de specialitate.
Pompierii au asigurat ventilarea şi eliminarea sursei de risc din încăpere. Cauza producerii acestui eveniment este în curs de stabilire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *