Skip to content
Constanța Știri locale

Constanţa: Explozie la mănăstirea Sfântu Gheorghe. Un preot şi un călugar, răniţi în deflagraţie

O explozie a avut loc, joi seara, la mănăstirea Sfântu Gheorghe, într-o anexă a lăcaşului de cult, iar un preot şi un călugăr au fost răniţi, suferind arsuri şi fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi seara, după producerea unei explozii la mănăstirea Sfântu Gheorghe de lângă localitatea Tichileşti. Acolo s-au deplasat două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD.

Potrivit News.ro, explozia s-a produs într-o anexă din curtea mânăstirii, iar doi bărbaţi, unul de 45 de ani şi altul de 50 de ani, au fost răniţi. Cei doi, un preot şi un călugăr, au suferit arsuri, fiind preluaţi de cadrele medicale şi transportaţi la spital.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au precizat că aceştia au arsuri pe membre şi pe torace. În urma primelor informaţii, pompierii au precizat că explozia s-ar fi produs în urma unor acumulări de gaze deoarece butelia din încăperea respectivă nu a fost afectată.

1 comentariu la “Constanţa: Explozie la mănăstirea Sfântu Gheorghe. Un preot şi un călugar, răniţi în deflagraţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *