Constanţa: Fermierii şi transportatorii continuă protestul şi joi seară

Sursă foto: Captură video

Protestele fermierilor şi transportatorilor continuă joi seară, la Constanţa, pentru a şasea zi consecutiv, ei anunţând că se îndreaptă către Portul Constanţa Sud – Agigea.

Potrivit protestatarilor, zeci de autovehicule de mare tonaj au plecat în coloană dintr-o parcare de pe şoseaua de centură a municipiului Constanţa şi merg la poarta 10 Bis a portului maritim pentru a o bloca.

Oamenii se mobilizează pe reţelele de socializare, în afară de poarta 10 Bis, unii dintre ei îndreptându-se şi către alte porţi de acces ale portului.

Protestatarii nu exclud posibilitatea ca, la fel ca miercuri seară, să protesteze cu autoturismele şi camioanele şi în unele zone ale oraşului.

Ample proteste au fost, la Constanţa, în serile de sâmbătă şi duminică, fiind paralizat traficul rutier pe şoseaua de centură a municipiului, respectiv bulevardul către ieşirea din oraş spre sudul litoralului. Începând de luni, în fiecare seară fermieri şi transportatori au blocat porţile numerele 7, 9 şi 10 Bis ale Portului Constanţa Sud – Agigea.

Conform reprezentanţilor Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, activitatea economică în portul maritim se desfăşoară normal, nefiind afectată de protestele derulate de fermieri şi transportatori.

„Traficul în interiorul portului nu este perturbat, fluxurile de mărfuri ajungând fără întârzieri la operatorii portuari, pe cale ferată, navală şi rutieră”, au declarat aceştia.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: