Skip to content
Constanța

Constanţa: Măsuri speciale pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

facebook

În contextul alertei create de coronavirus, conducerea Aeroportului din Constanţa în colaborare cu Ministerul Sănătăţii, prin Direcţia de Sănătate Publică Constanţa şi cu Inspectoratul General al Politiei de Frontieră, a implementat un plan complex de măsuri în vederea prevenirii răspândirii virusului: triaj epidemiologic, verificarea temperaturii pasagerilor cu termometre non-contact, solicitarea de a completa formularele tip cu informaţii referitoare la zonele în care s-au deplasat şi persoanele cu care au intrat în contact pasagerii.

De asemenea au fost distribuite pasagerilor materiale informative referitoare la Covid-19 (Card de alertă) cu reguli şi măsuri obligatorii de urmat”, transmite conducerea Aeroportului.

Operarea tuturor aeronavelor se face cu respectarea strică a măsurilor obligatorii de igienă impuse de Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, scrie adevarul.ro.

Menţionăm că în această perioadă nu sunt operate zboruri directe din/către zonele declarate cu risc. Până la momentul actual nu a fost identificat nici un pasager care să prezinte simptome specifice infectării cu Covid-19 iar activitatea aeroportuară se desfăşoară în condiţii normale”, se mai arată într-un comunicat transmis de Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *