Skip to content
Constanța Știri locale

Constanța: Parc acvatic din Eforie Nord, amendat cu 12.000 de lei pentru că nu ar fi respectat distanţarea fizică

Facebook

Un parc acvatic din Eforie Nord a fost amendat cu 12.000 de lei pentru că nu ar fi respectat distanţarea fizică cerută de normele de protecţie sanitară. Poliţiştii monitorizează activitatea operatorului economic pentru a preîntâmpina o situaţie similară.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Constanţa, la data de 12 iunie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, împreună cu inspectori ai Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane nu ar fi respectat distanţarea fizică cerută de normele de protecţie sanitară, în timpul desfăşurării unor activităţi recreative, într-un parc dintr-o staţiune de pe litoral.

“Astfel, echipa de control, formată din poliţişti şi inspectori DSP, s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că un operator economic nu a îndeplinit condiţiile distanţării fizice pe timpul organizării unui eveniment recreativ în incinta parcului”, se arată în comunicatul Prefecturii Constanţa.

Sursa citată menţionează că poliţiştii au amendat operatorul economic cu suma de 2.000 de lei, iar inspectorii DSP i-au dat o amendă în valoare de 10.000 de lei.

În continuare, poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa monitorizează activitatea operatorului economic, pentru a preîntâmpina un eventual incident similar, a precizat sursa citată.

În acest caz este vorba de un parc acvatic din Eforie Nord, potrivit News.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *