Skip to content
Constanța Știri locale

Constanţa: Percheziţii într-un dosar de înşelăciune cu autoturisme; prejudiciul este de 250.000 de euro

Masina politie news.ro

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Constanţa efectuează, marţi, 14 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, instigare la înşelăciune şi complicitate la înşelăciune.

Descinderile au loc sub coordonarea unui procuror de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

„Din cercetări a reieşit faptul că persoanele în cauză ar fi indus în eroare 5 părţi vătămate, de la care au primit aproximativ 250.000 de euro, reprezentând avans sau chiar plata integrală a unor autoturisme ce urmau a fi achiziţionate din ţări ale Uniunii Europene. După încasarea acestor sume de bani, maşinile fie nu au mai fost aduse beneficiarilor, banii fiind folosiţi în alte scopuri, fie au fost aduse, însă au fost vândute altor cumpărători ai parcului auto”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române, citat de agerpres.ro.

Conform aceleiaşi surse, la percheziţii participă şi poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Poliţiei Municipiului Constanţa şi Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *