Skip to content
Constanța Știri locale

Constanța: Poliția Română anunță că se sesizează din oficiu privind petrecerea din Olimp la care Andreea Esca s-a infectat cu COVID-19

Facebook

Poliția din Constanța anunță că s-a sesizat din oficiu după ce în spațiul public au apărut imagini de la un eveniment la care au luat parte mai multe vedete. IPJ și DSP Constanța fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia inaugurării unui hotel în stațiunea Olimp, la care au participat mai mulți influenceri și vedete fără respectarea distanțării, conform Mediafax. Printre vedetele prezente la eveniment s-a aflat și Andreea Esca, care a și contactat coronavirus.

IPJ Constanța anunță că evenimentul a avut loc în aer liber în perioada 26-27 iunie.

„Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat luni în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”, au spus reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiști din stațiunea Olimp au fost prezenți la momentul inaugurării hotelului și au făcut recomandări ca invitații să fie așezați la mese și să se păstreze distanțarea.

Totodată, personalul purta măști și mănuși de protecție, iar pe coridor exista și un aparat de termoscanare.

„Polițiștii au întocmit un proces verbal cuprinzând inclusiv datele consemnate în declarațiile pe proprie răspundere ale invitaților cu privire la prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19”, au precizat polițiștii constănțeni.

Din imaginile postate pe internet se vede că participanții la petrecerea prilejuită de inaugurarea hotelului din Olimp nu au purtat măști și nici nu au respectat măsurile de distanțare socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *