Skip to content
Constanța Știri locale

Constanţa: Polițiștii au dat amenzi în valoare de 1.2 milioane de lei de la intrarea în vigoare ordonanţelor militare

Inquam Photos / George Calin Inquam Photos / George Calin
" "

Prefectura Constanţa a informat, miercuri după-amiază că, de la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare, au fost aplicate de către forţele de ordine 2.123 de amenzi, în cuantum de 1.265.772 lei, dintre care 360 de sancţiuni contravenţionale acordate în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea ordonanţelor militare, informează agerpres.

În ultimele 24 de ore, 4.494 de persoane aflate în izolare la domiciliu şi 108 societăţi comerciale sau PFA au fost controlate, în acţiune fiind implicaţi 778 de poliţişti şi jandarmi, iar pentru verificarea aplicării celorlalte măsuri impuse de ordonanţele militare în vigoare, au fost angrenaţi 1.317 poliţişti, jandarmi, lucrători ai Gărzii de Coastă şi militari.

" "
" "

Totodată, poliţiştii Gărzii de Coastă au aplicat o sancţiune contravenţională, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea culoarelor de tranzit pentru transporturile de marfă stabilite în urma adoptării Ordonanţei Militare nr. 2/2020.

În ceea ce priveşte situaţia actualizată privind COVID-19, în judeţul Constanţa sunt înregistrate 873 de persoane în carantină, iar 4.906 de persoane sunt declarate în izolare la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *