Skip to content
Constanța Știri locale

Constanța: Poliţiştii au oprit o petrecere organizată în stradă cu prilejul cununiei religioase a unei tinere de 19 ani

Facebook

Poliţiştii au oprit o petrecere privată organizată pe o stradă din municipiul Constanţa cu prilejul cununiei religioase a unei tinere de 19 ani. Participanţii la petrecere nu respectau distanţarea fizică, iar organizatorii evenimentului au fost amendaţi cu 1.500 de lei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, luni, în jurul orei 17, poliţişti din cadrul Secţiei 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Constanţa era în desfăşurare o petrecere privată, fără a se respecta măsurile de distanţare, prevăzute pe perioada stării de alertă.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiilor 2 şi 4 Poliţiei şi jandarmi ai I.J.J Constanţa. Astfel, au fost identificaţi doi bărbaţi – organizatorii petrecerii cu prilejul cununiei religioase a unei tinere de 19 ani, nepoata acestora. Poliţiştii le-au pus în vedere organizatorilor evenimentului să părăsească zona, întrucât se încalcă măsurile se distanţare impuse pe perioada stării de alertă, fapt pentru care aceştia s-au conformat şi au intrat în locuinţă, iar membrii formaţiei muzicale au părăsit de asemenea zona”, se arată în comunicat.

Sursa citată a menţionat că organizatorii evenimentului au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare totală de 1.500 de lei, pentru nerespectarea distanţării fizice între participanţi, iar membrii formaţiei au fost amendaţi cu 600 de lei, pentru tulburarea liniştii locuitorilor din zonă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *