Skip to content
Constanța

Constanţa: Primăria oferă vouchere de câte 10.000 de lei pentru fertilizarea in vitro. Unde se fac înscrierile  

Inquam Photos / Octav Ganea

Primăria Municipiului Constanţa oferă 100 de vouchere, în valoare de 10.000 de lei fiecare, pentru femeile care se află în imposibilitatea de a avea copii.

Primăria Constanţa anunţă că încep înscrierile pentru fertilizarea in vitro. Din data de 5 august 2021, ora 08:00, tinerii interesaţi pot depune cereri în cadrul programului INFANT.

Primăria Constanţa, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială, va acorda anul acesta 100 de vouchere, în valoare de 10.000 lei fiecare, cuplurilor sau femeilor singure care până acum s-au aflat în imposibilitatea de a avea copii.

Obiectivul programului INFANT este creşterea natalităţii în rândul populaţiei de pe raza municipiului Constanţa, prin acordarea de sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro, scrie adevarul.ro.

Cererile se vor depune la adresa de email: [email protected]

Documente necesare:

solicitare pentru înscriere (formular 2);

adeverinţa de la unitatea sanitară parteneră (formular 1) cu indicaţia de FIV care atestă că solicitanţii sunt eligibili pentru intrarea în programul “INFANT”;

copii după actele de identitate ale solicitanţilor care să ateste domiciliul stabil în Constanţa în ultimii 3 ani;

declaraţia de consimţământ (formular 3) privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi consultarea bazelor de date pentru confirmarea criteriilor de eligibilitate prevăzute la art.3 pct.e.

Toate documentele trebuie să fie scanate şi vizibile.

Documentele necesare şi Regulamentul programului “INFANT” se pot vizualiza şi descărca accesând site-ul www.primaria-constanta.ro/spas secţiunea INFANT.

Beneficiari pot fi femeile singure sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competenţă în tratamentul infertilităţii cuplului şi în reproducere umană asistată medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *