Skip to content
Constanța Știri locale

Constanța: Salariile angajaţilor Oil Terminal au fost majorate. Compania are 950 de angajați

facebook
" "

Salariile de încadrare ale angajaţilor cu contract individual de muncă de la Oil Terminal Constanţa, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagră, au fost majorate cu 350 lei, începând de miercuri, 1 iulie.

Societatea Oil Terminal informează acţionarii şi investitorii cu privire la faptul că începând cu data de 1 iulie 2020 intră în vigoare actul adiţional nr. 2/2020 încheiat între conducerea societăţii şi sindicatul Oil Terminal, care prevede o majorare cu suma de 350 lei a salariilor de încadrare ale angajaţilor societăţii cu contract individual de muncă în vigoare la data aplicării efective a majorării”, arată un anunţ transmis de companie Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Compania are circa 950 de salariaţi.

Societatea Oil Terminal este listată la Bursa de Valori Bucureşti şi are o valoare de piaţă de 116,48 milioane lei, scrie news.ro.

Profitul net al Oil Terminal Constanţa a crescut de aproape nouă ori în 2019, la 2,4 milioane lei, în timp ce cifra de afaceri netă a crescut cu 15%, la 168 milioane lei. Cheltuielile totale s-au majorat cu 14%, la 165 milioane lei.

Oil Terminal Constanţa are o capacitate de depozitare de circa 1,5 milioane metri cubi şi este cel mai mare operator pe mare din portul Constanta, specializat în manipularea ţiţeiului, produselor petroliere, petrochimice lichide şi alte produse finite sau materii prime lichide pentru import, export şi tranzit.

Principalii competitori pe piaţă internă ai Oil Terminal sunt: terminalul din Portul Midia, exploatat de Rompetrol Rafinare, terminalul Unicom-Oil Terminal din Galaţi, Frial SA Constanţa şi Minmetal SA Constanţa. Principalii competitori pe piaţa externă sunt: terminalul portului Omisalje din Croaţia, care a preluat în totalitate tranzitul de ţiţei către Serbia, şi terminalul Reni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *