Constanţa: Scurgeri de gaz din ultimul vagon al unui tren care transportă gaz lichefiat, propan, benzină şi motorină

pompierii 112
Sursa foto: ISU

ISU Constanţa intervine, vineri seară, după ce au fost semnalate scurgeri de gaz dintr-un vagon al unui tren încarcat cu gaz lichefiat, propan, benzină şi motorină, în Gara Saligny. Garnitura are 38 de vagoane. Centrul Infotrafic a precizat că traficul feroviar pe Magistrala 800, dar şi traficul rutier pe DN 22 C sunt oprite. CFR Infrastructură transmite că mai multe trenuri de călători sunt afectate.

 

UPDATE: Pompierii au precizat că, în urma măsurătorilor realizate de echipajul CBRN, s-au înregistrat valori normale. Trenul respectiv are 38 de vagoane.

“Este vorba despre un tren (GFR) cu 38 vagoane dintre care patru încărcate cu propan, unul cu GPL şi restul cu motorină şi benzină. În prezent, alimentarea cu electricitate pe liniile de tren a fost oprită şi, de asemenea, este oprit traficul feroviar, dar şi cel rutier pe DN22 C, între Cernavodă şi Medgidia. În urma măsurătorilor efectuate de echipajul CBRN s-au înregistrat valori normale”, au explicat pompierii.

 

De asemenea, CFR Infrastructură a adăugat că echipa de intervenţie de la Cap Midia a ajuns în staţie la ora 21.35 şi lucrează pentru remedierea defecţiunii.

UPDATE: Reprezentanţii CFR Infrastructură au precizat că trenul respectiv plecase din direcţia Cap Midia către Mogoşoaia.

Mai multe trenuri de persoane sunt afectate de oprirea traficului feroviar.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL