Skip to content
Constanța

Constanţa: Un tânăr a fost înjunghiat de mai multe ori în spate, pe stradă

iDevice.ro

Un tânăr a fost înjunghiat de mai multe ori în spate, luni seara, în zona unui hipermarket de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, victima fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă SMURD C de terapie intensivă, echipajul medical preluând „un bărbat de aproximativ 26 de ani, cu multiple plăgi în zona spatelui, care a fost transportat la spital în stare de conştienţă”.

Agresorul a reuşit să fugă, acesta fiind căutat de poliţişti.

„În cursul serii am fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar afla înjunghiată în zona ICIL din municipiul Constanţa. Se depun toate eforturile pentru identificarea autorului. (…) Se efectuează cercetări, se audiază persoane, se fac demersuri în vederea identificării unor camere de supraveghere”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Ulterior, aproape de miezul nopţii, la scurt timp de la producerea atacului, o altă persoană a fost înjunghiată într-o altă zonă din municipiul Constanţa, victima fiind transportată la spital.

Am fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în zona Abator din municipiul Constanţa s-ar afla o persoană înjunghiată. Se efectuează cercetarea la faţa locului. Din primele informaţii ar fi vorba despre un conflict între rude, pe fondul consumului de alcool. Victima, în vârstă de 39 de ani, a fost transportată la spital, fiind conştientă„, a informat IPJ.

Conform sursei citate, un bărbat în vârstă de 34 de ani, bănuit că ar fi comis infracţiunea, a fost condus la audieri, scrie Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *