Skip to content
Politică

Constantin primește cadou un sediu de partid în Arad EXCLUSIV

alchetron.com

Nici nu a apucat bine să își lanseze noul partid și fostul co-președinte ALDE, Daniel Constantin, este asaltat cu favoruri din partea susținătorilor.

Într-un mail primit pe adresa redacției PSNews.ro, un arădean îi oferă președintelui PRO România un spațiu pentru deschiderea unei filiale a partidului în Arad.

„Doresc să îi ofer domnului Constantin un spațiu, 69 mp, parter, pentru sediul partidului, în Arad, vizavi de Primărie. Ori îl informați dumneavoastră, ori îmi transmiteți mie adresa lui de e-mail”, scrie Nicolae Fluturel, un fan al lui Daniel Constantin.

Pentru moment, liderul PRO România nu a putut fi contactat pentru a comenta situația inedită din Arad. Fostul lider PC și co-președinte ALDE a lansat pe 29 mai partidul PRO România, o formațiune politică care a reușit să atragă mai mulți parlamentari din gruparea lui Călin Popescu Tăriceanu și liderii unor organizații de sector din București.

În același timp, Constantin a precizat că noul partid se bucură și de sprijinul discret al fostului premier PSD Victor Ponta, iar o eventuală politică de alianțe și fuziuni ar urma să fie stabilită în toamna acestui an, cu ocazia primului Congres de alegeri din partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *