Skip to content
Societate

Constantinescu, despre scrisoarea angajaților ANPC cu privire la neregulile din cadrul instituției: „Vorbim de superficialitatea unor colegi care se plâng de un volum mai mare de muncă”

Inquam Photos / Octav Ganea

Angajaţii din ANPC scot, într-o scrisoare deschisă, în faţă neregulile din cadrul instituţiei. Aceştia arată cu degetul spre conducere şi transmit că sunt aproape obligaţi să amendeze agenţi comerciali. Aceştia acuză că mai toate controalele se dispun prin Whatsapp, nu prin ordine oficiale, dar şi că inspectorii au „indicatori” de îndeplinit.

Șeful ANPC  a declarat, la B1 că cei care au reclamat aceste nereguli sunt de fapt angajații care se plâng de un volum mare de muncă:

„Îi întreb pe semnatari ce au făcut în ultimii ani și de ce nu au verificat. Grupurile de Whatsapp le-am găsit funcționale la momentul angajării mele în instituție și reprezintă o variantă modernă a comunicării de informații. A umple hârtiile de semnături și ștampile, a le trimite într-un format îmbătrânit, înscris fizic pentru a ajunge într-o mapă pentru a ajunge într-o altă mapă nu mai reprezintă actualitatea.

Se plâng aceeași comisari care s-au plâns la momentul la care am normat munca în instituția aceasta. Suntem o instituție de control. Pe aceste grupuri am pus semen de întrebare în momentul în care colegi din țară transmiteau prin raportările zilnice faptul că pe ușa unui magazin aparținând retailerilor constatau doar că nu e orarul afișat. De fapt vorbim de superficialitatea unor colegi care se plâng de un volum mai mare de muncă”, a precizat Horia Cosntantinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *