Skip to content
Politică

Consultant politic, bilă albă și bilă neagră pentru emisiunea de luni a lui Iohannis

Consultantul politic Cozmin Guşă a intervenit prin telefon în ediţia specială a emisiunii lui Rareş Bogdan şi a comentat prezenţa candidatului la preşedinţie Klaus Iohannis la Realitatea TV şi discursul acestuia.

Gușă transmite că îi dă o bilă albă lui Iohannis, pentru o anumită dezinvoltură şi pentru o anumită uşurinţă de a complimenta şi de a vorbi despre consistenţa Realităţii TV. Acesta mai afirmă că moderatorii din studio au fost amabili și nu au taxat acele lucruri pe care Klaus Iohannis le-a ocolit, într-un mod impardonabil.

„Legat de domnul Iohannis, pot să îi dau o bilă albă pentru o anumită dezinvoltură şi pentru o anumită uşurinţă de a complimenta şi de a vorbi despre consistenţa Realităţii TV, a faptului că Realitatea e o televiziune obiectivă şi aşa mai departe şi o uşurinţă pe care de data aceasta aş acuza-o, şi trec în zona gri, de a trece peste subiecte fără a răspunde. Colegele mele din studio, alături de tine, au fost foarte amabile pentru a nu taxa, conforma expertizei pe care o au, acele lucruri pe care Klaus Iohannis le-a ocolit, într-un mod impardonabil după părerea mea. Putem analiza asta doar marţi seară, prin comparaţia între Iohannis şi Ponta”, a subliniat Gușă .

Referitor la bila neagră pe care i-o acordă candidatului ACL, Cozmin Gușă  a declarat că el se aștepta ca Iohannis să transmită că poate zboară marți  şi se întâlneşte cu doamna Merkel, că are un mare miting într-un mare oraş din România unde PSD a câştigat, mai exact să ofere o explicație pentru faptul că nu a dat un răspuns hotărât televiziunii realitatea tv privind participarea marți seara la dezbaterea cu Victor Ponta.

„Bila neagră i-o dau domnului Iohannis, deocamdată, înainte să-i analizez soluţiile, tocmai pentru felul în care a răspuns atât invitaţiei tale, care eşti deţinătorul unui premiu de cel mai bun talk-show în România anului trecut pe care nu ţi l-a dat vreo organizaţie a statului, ci o organizaţie independentă de jurnalism, ceea ce nu e puţin, ci mult şi colegele noastre, care l-au şarjat pe Iohannis să ne spună care ar fi acel motiv concret, de ce nu acceptă invitaţia la dezbatere la Realitatea Tv, mâine seară, împreună cu domnul Ponta.

Eu mă aşteptam să ne spună că poate zboară mâine şi se întâlneşte cu doamna Merkel, apropo de şansele pe care le are să pună România pe harta Europei. Mă aşteptam să spună că are un mare miting într-un mare oraş din România unde PSD a câştigat, gen Craiova, cu Lia Olguţa Vasilescu, câştigat cu acele lucruri impardonabile pentru doamna Vasilescu. N-a spus nici asta.

Mă aşteptam să spună că are un talk show la o televiziune generalistă, gen Pro TV sau Antena 1, care are la acele ştiri tabloidizate o audienţă mai mare decât Realitatea. Realitatea care, îl informez eu pe domnul Iohannis, are audienţe, pe slot-urile care sunt guvernate şi de colegele noastre din studio, în ultimele două săptămâni, e numărul 1 în România.

Domnul Iohannis, într-un stil aproape jignitor pentru voi, cei de acolo, dar şi pentru mine, în calitate de coordonator al activităţii editoriale de acolo, a decis să nu dea un răspuns concret. Bila neagră se adresează domnului Iohannis pentru că nu a dat un răspuns hotărât acelei televiziuni pe care domnia sa şi colegii dânsului lipsiţi de imaginaţie şi-a construit strategia pentru turul doi. Pentru că n-am auzit altă idee în spoturile electorale din această săptămâni decât legate de diaspora”, a transmis Cozmin Gușă.

Totodată, Gușă afirmă că Iohannis îi poartă cu vorba.

„Domnule Iohannis, diaspora este apanajul emisiunilor Realitatea TV şi ale tuturor transmisiunilor în direct pe care le-am făcut, să arătăm nemulţumirea unor români care au fost batjocoriţi. Diaspora nu este apanajul ACL, este apanajul unei televiziuni independente care riscă foarte mult atunci când face aceste lucruri şi care are pretenţia să fie respectată atunci când face invitaţii pentru că invitaţia de marţi, la dezbaterea cu Victor Ponta, şi-a asumat-o Realitatea, nu Victor Ponta. Victor Ponta acceptă această invitaţie, în timp ce domnul Iohannis ne poartă cu vorba. Asta pe mine m-a dezamăgit. Îi dorim mult succes în continuare”, a declarat Gușă.

1 comentariu la “Consultant politic, bilă albă și bilă neagră pentru emisiunea de luni a lui Iohannis

  1. Cosmin Guse nu este cinstit. La intalnirea cu Iohannis a trimis un trio de jurnaliste tinere cam prea amabile cu acesta, pe cand la intalnirea cu ponta vine el in persoana si o aduce si pe TZAZA Lavinia. nu este o atitudine corecta si cinstita fata de oponentul lui Iohannis. Se lupta cu arme inegale si in mod necinstit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *