Skip to content
Politică

Consultant politic: Iohannis fuge, Ponta punctează

Se pare că tema dezbaterilor candidaților a acaparat întreaga scenă politică. Auzim tot felul de propuneri privind aceste dezbateri, însă niciun rezultat.

În acest context, consultantul politic Cozmin Gușă a afirmat că Victor Ponta a punctat decisiv la capitolul curaj pentru confruntare pentru că chiar înainte cu o săptămână de terminarea turului a făcut această propunere normală, dar curajoasă pentru orice fel de candidat.

„Gesturile celor doi candidaţi sunt extrem de transparente în acest punct al dezbaterilor televizate. În turul 1 a fost evident că niciunul dintre cei doi nu a dorit confruntarea şi au inventat fel de fel de scuze. Formatul pe care IPP l-a propus în turul 1 era inadecvat. De data aceasta, pentru turul 2, Victor Ponta a punctat decisiv la capitolul curaj pentru confruntare pentru că chiar înainte cu o săptămână de terminarea turului a făcut această propunere normală, dar curajoasă pentru orice fel de candidat, ca să existe dezbateri la cele 4 televiziuni de ştiri, 4 publicuri diferite, cu nişte garnituri de comentatori care pot să fie sau să nu fie favorabili lui Ponta. Realitatea este televiziunea care a acceptat să găzduiască un format de dezbatere pentru marţi, 11 noiembrie, lucru de care a fost informat şi Klaus Iohannis”, a spus Cozmin Guşă.

Gușă transmite că nu înțelege fuga lui Iohannis de dezbaterile cu Ponta, în condițiile în care, in postura sa de challenger, de om venit de pe locul 2, avea nevoie de multe dezbateri televizate pentru a putea recupera dezavantajul faţă de Ponta.

„Revenind la Klaus Iohannis, nu înţeleg de ce fuge de dezbaterile cu Ponta, în condiţiile în care, din postura sa de challenger, de om venit de pe locul 2, avea nevoie de multe dezbateri televizate pentru a putea recupera dezavantajul faţă de Ponta, un Ponta care, prin scrisoarea pe care a trimis-o, punctează din nou şi-l arată pe Iohannis cu fuge de dezbateri. Pentru că acele contrapropuneri cu care vine Iohannis, ca Universitatea de Vest din Timişoara, în faţa studenţilor, sunt propuneri total neserioase pentru un om care face politică. De când sunt specialişti studenţii să adreseze întrebări candidaţilor, în condiţiile în care nici măcar nu au terminat studiile superioare şi nu sunt competenţi în domeniile pe care şi le arogă. Televiziunile au moderatori care au studiat politică, economie, politică externă. Chestia asta cu dezbaterea studenţilor este o prostie politică pe care nu şi-o poate asuma decât cineva care nu se pricepe la organizarea dezbaterilor şi la concluziile care trebuie să revină în urma acestor dezbateri”, a explicat Guşă la realitatea tv.

 

2 comentarii la “Consultant politic: Iohannis fuge, Ponta punctează

  1. ce naiba,m-ati blocat?nu-mi mai apare niciun comentariu!nu va convine ca v-am spus ca-l pupati in fund pe ponta si tot psd-ul lui,nu-i asa?vis-a-vis de „consultantul politic”gusa,se vede cu ochiul liber ca-l pupa si el in fund pe ponta,acum dupa ce udrea a sarit din schema!ca si andronic si al lui evz,se incoloneaza toti in spatele lui che guevara ponta!

    1. Hai ca incepeti sa fiti prea nesimtiti ! Voi, basistii, sunteti cenzurati, Realitatea e anti-Iohannis, mai aveti sa va plangeti ca va luptati cu Rares Bogdan ! Vai de capul vostru !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *