VIDEO Ciucă: Fiecare dintre cele două partide este reprezentat în echipa de discuţii

Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă / sursa foto: INQUAM Photos Octav Ganea


Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni, despre consultările de la Palatul Victoria şi absenţa delegaţiei PNL la aceste discuţii cu premier pe calendarul alegerilor prezidenţiale, că fiecare dintre cele două partide este reprezentat în echipa de discuţii cu partidele politice şi după ce se vor finalizat aceste discuţii, crede că este absolut normal să existe o întâlnire în coaliţie.

Despre faptul că PNL nu a participat la consultările de la Palatul Victoria, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus că ”PNL şi PSD sunt partidele din coaliţie care asigură această guvernare”.
Citește mai mult AICI.
”Discuţiile care au fost solicitate de către premier au fost îndreptate către celelalte partide politice. Am văzut această retorică legată de faptul că PNL nu a fost invitat. Păi nici PSD nu a fost invitat. Nu se pune problema să fi fost invitaţi noi sau PSD”, a arătat Ciucă.
El a menţionat că ”fiecare dintre cele două partide este reprezentat în echipa de discuţii, de dialog cu partidele politice”.
”După ce se vor finalizat aceste discuţii, cred că este absolut normal să avem o întâlnire în coaliţie. Aşteptăm de la premier să avem aceste discuţii şi apoi vă vom prezenta rezultatele”, a mai spus Ciucă.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: