Skip to content
Politică

Contestații la nivel înalt. Motivul pentru care candidaturile lui Predoiu, Firea, Nicuşor Dan şi Turcescu nu sunt văzute cu ochi buni

Contestații la nivel înalt. Motivul pentru care candidaturile lui Predoiu, Firea, Nicuşor Dan şi Turcescu nu sunt văzute cu ochi buni.

Astfel, se pare că favoriții la Primăria Capitalei sunt atent monitorizați de către cetățeni.

Unul dintre cetățenii care nu văd cu ochi buni anumite candidaturi, s-a decis să conteste candidatura lui Robert Turcescu la Primăria Capitalei, informează Romaniatv.net

Cetăţeanul care a contestat în instanţă candidatura reprezentantului PMP a contestat şi candidatura lui Nicuşor Dan şi a lui Adrian Severin.

De altfel, pe rolul Tribunalului Bucureşti au fost înregistrate zeci de contestaţii privind candidaţii la Primăria Capitalei şi la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, cel puţin 20 dintre acestea fiind judecate de către magistraţi.

Mai mult, se pare că afluxul de contestaţii este cauzat de faptul că aproape toţi cei care s-au înscris în cursa pentru Primăria Capitalei şi-au depus candidatura în ultima zi.

Printre candidaţii contestaţi sunt şi principalii competitori: Cătălin Predoiu, Robert Turcescu, Gabriela Firea şi Nicușor Dan.

Şi unii dintre candidaţii la primăriile de sector sunt contestaţi în instanţă. Judecătoria Sectorului 1 a judecat, vineri, o sesizare privind candidatura Laurei Chiriac, din partea Alde, la Primăria Sectorului 1.

În ceea ce îl priveşte pe Cristian Popescu Piedone, joi seara, Tribunalul Bucureşti a decis să îi respingă definitiv candidatura la Primăria Sectorului 4.

Turcescu se lăuda cu aproape 30.000 de semnături.

„Avem peste 25.000, aproape 30.000 de semnături pentru candidatura la Primăria Generală. Aş vrea să punctez un lucru foarte important în acest context, colegii mei de la cele şase sectoare din PMP au făcut un efort extraordinar. Democraţia fără partide este o iluzie. Forţa organizatorică a unui partid, forţa oamenilor dintr-un partid, în momente electorale, în momentul strângerii semnăturilor, în momentele în care este nevoie de mai multe minţi lucide care să se aşeze în jurul unei mese să contureze un program electoral, toate aceste lucruri sunt extrem de importante”, declarat candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, după depunerea candidaturii la BEM, la care a participat şi preşedintele PMP, Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *