Skip to content
Politică

Continuă problemele pentru familia Adamescu: Ponta dă în judecată magazinul Unirea

ziaruldeinvestigatii.ro

Continuă problemele pentru familia milionarului Dan Adamescu (decedat în ianuarie 2017): fostul prim-ministru Victor Ponta dă în judecată magazinul Unirea.

Ex-premierul a dat în judecată magazinul Unirea Shopping Center (USC), din centrul Bucureștiului, deținut de către Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu. Ponta a cerut instanței să oblige compania care administrează centrul comercial să-i plătească daune morale în cuantum de 60.000 de euro pentru atac la persoană și defăimare, din cauza unor clipuri video care au rulat pe monitoarele instalate în incintă.

În aceste clipuri video, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro, apăreau sintagmele “Ei vor să pună mâna pe noi” și “România Liberă în pericol”, precum și imagini cu Victor Ponta alături de alte persoane.

“Prin întâmpinarea făcută, USC a arătat că acele monitoare se închiriază pentru mesaje publicitare sau de informare către terți și nu are niciun control asupra informațiilor afișate, lucru stipulat și în contractul de închiriere, unde se menționează clar că responsabilitatea pentru acuratețea sau conținutul mesajelor afisate aparține exclusiv beneficiarului (celui care închiriază spațiul media). Astfel, în perioada în care au rulat, acele filmulețe au fost emise după semnarea unui contract între USC, ca și prestator, și Theta Proficiency SRL, în calitate de beneficiar”, a transmis USC la solicitarea publicației citate.

Victor Ponta nu a oferit un punct de vedere în legătură cu acest subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *