Skip to content
Politică

Continuă războiul Ponta – Dragnea. Fostul premier amenință cu noi dezvăluiri EXCLUSIV

ziaruldeinvestigatii.ro

Fostul premier al României, Victor Ponta, miercuri, într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro, a anunțat că în cazul în care nu va fi chemat la Comisia SRI  pentru a oferi mai multe detalii referitoare la anumite evenimente legate de anii 2013 și 2016 , va face o conferință de presă în care va veni cu noi dezvăluiri.

Declarația acestuia vine după ce fostul lider PNL Crin Antonescu a afirmat că fostul premier Victor Ponta i-a spus că a negociat cu Traian Băsescu numirea lui Kovesi.

”Daca nu vor sa ma cheme la Comisia SRI sa explic tot atunci in scurt timp voi face o conferinta de presa pe tema asta”, a declarat Victor Ponta pentru PSnews.ro.

Mai mult, chestionat în legătură cu temele de discuție din viitoare conferință de presă, Ponta a replicat:

”Exact despre anul 2013 și anul 2016 – numirile de procurori șefi. Domnul Dragnea va scadea de la 8% incredere la 2% si va trage PSD dupa el, după conferința mea de presă.”, a susținut Victor Ponta.

Totodată, întrebat dacă după audierea lui Florian Coldea, se așteaptă ca senatorul PSD, Claudiu Manda sa cheme la Comisia SRI și alti grei din conducerea serviciului de la acea vreme, Victor Ponta a susținut că ”Manda a fost speriat de Dragnea.”.

„Manda a fost speriat de Dragnea. Nu o sa mai aflati nimic”, a declarat Ponta pentru PSnews.ro

Nu în ultimul rând, fostul PSD-ist a reiterat ideea potrivit căreia liderul PSD, Liviu Dragnea ”nu îl lasă” să fie audiat la Comisia Parlamentară.

”Am dorit la Comisia Parlamentară dar Dragnea nu îi lasă să mă cheme”, a conchis acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *