Skip to content
Politică

Continuă revolta în PNL după împărțirea prefecturilor: „Cei din conducere se cred Dumnezei! Deținătorii adevărului absolut”

Inquam Photos/Octav Ganea

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe are o reacție dură la adresa conducerii centrale a Partidului Național Liberal, după ultima decizie a acestora, privind numirea prefectului de Cluj de către UDMR. Liderul CJ Cluj susține că deciziile pe care le iau liderii liberali, în frunte cu fostul premier Ludovic Orban și actualul premier Florin Cîțu, se răsfrâng asupra organizației județene a PNL Cluj.

„Deciziile greșite luate la nivel național afectează credibilitatea partidului la nivel județean. Trebuie să muncim infinit mai mult aici la Cluj, pentru a acoperi și repara deciziile greșite ale altora care se cred Dumnezei-Deținătorii adevărului absolut. Eu nu mai vreau să muncesc politic ca să acopăr și să repar după alții din conducerea centrală a partidului. Pur și simplu cred că ajunge! Ca mine sunt mulți alții. Mult mai mulți decât cred unii”, a declarat Alin Tișe, pentru Ziua de Cluj.

Deși a pornit un război public cu Ludovic Orban, președintele PNL, încă de la începutul anului, grupul liberalilor de la Cluj „a uitat” că, de fapt, adevăratul „inamic” este chiar premierul Cîțu, care a luat cele mai importante funcții pentru prietenii săi, șeful Executivului aflându-se sub  influența păpușarului din umbră, Dan Vîlceanu.

DETALII AICI: Din conflictul lui Orban cu grupul de la Cluj câștigă prietenii lui Cîțu: Oamenii premierului pun mâna pe funcții, ”puciștii” pierd pe linie

2 comentarii la “Continuă revolta în PNL după împărțirea prefecturilor: „Cei din conducere se cred Dumnezei! Deținătorii adevărului absolut”

  1. @ Programul de guvernare „Pistilu și caliciu” ,? „Caliciu cere de la pistil, pistilul cere de la caliciu” , ? „Pistilus captivus” ? Pulen și pulenizare , ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *