Skip to content
Politică

Continuă scandalul din PSD Prahova. Senatorul Savu critică organizarea Conferinţei judeţene de alegeri  

" "

Scandalul din interiorul organizației PSD Prahova continuă, iar oamenii politici locali nu ezită să se atace între ei înainte de Conferința județeană de alegeri.

Daniel Savu, senator PSD, dezvăluie că deputatul Vlad Cosma a strâns semnături pentru a forma un nou partid, folosindu-se chiar de sediul PSD Prahova.

" "
" "

Tot pe această cale, Daniel Savu se întreabă dacă este potrivită decizia de a-i oferi Laurei Moagher șansa să se ocupe de organizarea Conferinței județene de alegeri a PSD Prahova și îi solicită lui Codrin Ștefănescu să analizeze această problemă.

Redăm mai jos articolul complet publicat de senatorul Savu pe blogul său personal:

„După alegerile prezidenţiale din 2014, dar cu precădere la începutul anului 2015, mai mulţi colegi din PSD Prahova, sub coordonarea deputatului Vlad Cosma, au început să strângă semnături pentru înfiinţarea unui nou partid. Au făcut asta fără să îşi dea demisia din PSD, folosind drept cartier general chiar cabinetul parlamentar al deputatului Vlad Cosma.

Conform art.27, alin.2 din Statutul PSD, “înscrierea într-un alt partid politic, în conformitate cu prevederile legale, se consideră demisie de drept din PSD”. Practic, cei care strângeau semnături acţionau în interiorul PSD ca veritabili agenţi electorali ai unei alte formaţiuni politice. Chiar dacă acest demers nu s-a finalizat efectiv, sunt convins că pentru membrii PSD din Prahova rămâne relevant gestul oportunist, de lipsă de ataşament faţă de PSD, al celor care astăzi pozează în mari iubitori de PSD.

În Prahova, Laura Moagher s-a dovedit a fi unul dintre cei mai prolifici “agenţi” ai noului partid. Conform tabelelor, (sunt şi mai multe decât prezint mai jos, n-are niciun rost să se mai gândească cineva acum la vreo contestaţie), semnăturile erau strânse de membri ai PSD, cu precădere de la alţi membri PSD. Tot ce afirm este confirmat prin tabele completate olograf.

Mă gândesc dacă în aceste condiţii este corect ca Laura Moagher să se ocupe astăzi, în locul lui Rareş Enescu, de organizarea Conferinţei judeţene de alegeri a PSD Prahova. Mi-aş permite chiar să-i cer domnului Codrin Ştefănescu să facă o analiză asupra acestui subiect şi să o prezinte la Bucureşti, conducerii interimare a partidului.

P.S. După demisia primarului Iulian Bădescu, consilierii care erau angajaţi în Primăria Ploieşti la cabinetul primarului şi-au pierdut automat locurile de muncă. Printre ei şi Laura Moagher.

La scurt timp, Iulian Teodorescu a întocmit o nouă decizie de numire în funcție, ceea ce înseamnă că Laura Moagher a rămas în continuare directorul Parcului Bucov. Conform ph-online.ro, “Laura Moagher a prezentat primarului un raport de activitate din perioada în care a fost directorul Parcului, iar edilul a considerat că este cea mai potrivită persoană pentru a ocupa funcția în continuare”.

Bănuiesc că acum, stând pe “insula” din Parcul Bucov, reflectează la binele PSD. Opinia publică ar trebui să afle însă cine se ocupă de unităţile de alimentaţie publică din Parcul Bucov. Loialitatea are un preţ…”

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *