Skip to content
Politică

Continuă scandalul dintre un lider PMP şi Pavel Abraham: Acest miliţian…

Continuă scandalul dintre un lider al Partidului Mişcarea Populară (PMP) şi avocatul Pavel Abraham, cunoscut în presă pentru că a apărat, în instanţă, familia interlopului Sandu Anghel (zis Bercea Mondial) în procesul împotriva lui Mircea Băsescu. Este vorba despre Radu Cristescu (vicepreşedinte al PMP) care, miercuri seară, în platoul România TV (înregistrarea de pe 17 august este disponibilă AICI), a făcut un schimb de replici dure cu Abraham, acuzându-l pe jurist că, în anii ’90, ar fi luat bani de la Bancorex şi nu i-ar fi returnat, fapt negat de către avocat, care a reclamat „stilul bolovănos, agresiv al PMP” şi l-a acuzat pe omul lui Traian Băsescu de falimentarea unei fabrici din Şimleu.

Conflictul dintre Radu Cristescu şi Pavel Abraham a continuat joi, în jurul prânzului, când Cristescu a revenit cu o postare pe Facebook. „Este păcat că după 26 de ani de la Revoluţie un miliţian din echipa de anchetatori a celebrului Tudor Stănică odiosul torţionar – şef al Direcţiei Cercetări Penale a militiei lui Ceauşescu, face pe deontologul seară de seară la toate posturile de televiziune.

Acest miliţian poreclit «avocat» (fac precizarea că un avocat care îşi îndeamnă clienţii să facă denunţuri nu poate fi numit avocat), pe vremea când era şeful Poliţiei române a luat bani de la BANCOREX uitâd să-i returneze permiţându-şi în acest context să ne dea lecţii de moralitate. Aş vrea să mai precizez faptul că pe vremea când era şeful Agenţiei Naţionale Antidrog, existau suspiciuni că nu era străin de ceea ce se întâmpla pe piaţa traficului de droguri de la noi. În baza acestor suspiciuni a fost trecut în rezervă. Ca să nu mai vorbim de Raportul Corpului de Control privind dispariţia unor sume de bani din fondul operativ al Agenţiei Naţionale Antidrog. Cam acesta este personajul de tristă amintire al epocii de şi mai tristă amintire” a fost mesajul lui Cristescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *