Skip to content
Politică

UPDATE Legătura cu Videanu / Continuă scandalul. Firea îi răspunde lui Orban: Am constatat cu amuzament că bărbăţia…

UPDATE 16:16

Ulterior, într-un comunicat trimis PSnews.ro, Gabriela Firea îl acuză pe Ludovic Orban că a fost omul fostului primar PDL al Bucureştilor, Adriean Videanu.

„Este un pretext pentru ca bucurestenii sa nu-l poata evalua (pe Orban – n.r.) prin comparatie cu mine, intr-o dezbatere. De cand este candidat, dl Orban face doar declaratii politicianiste si prea putin ii anunta pe bucuresteni in legatura cu intentiile sale legate de o viata mai buna pentru ei. Echipa PSD pentru alegerile locale vine cu solutii concrete, asa cum a facut si la guvernare. Dl Orban, colegul celor care au taiat pensii si salarii, se inscrie in aceeasi logica a lipsei de proiecte si de viziune pentru Bucuresti. A fost mana dreapta a domnului Videanu (PDL) si asta spune tot”, transmite Firea.

——-

Continuă scandalul pentru Bucureşti. Gabriela Firea (candidatul PSD la Primăria Capitalei) îi răspunde contracandidatului ei, PNL-istul Ludovic Orban.

După ce, duminică, în jurul prânzului, Orban a solicitat scuze publice din partea PSD (în special din partea lui Liviu Dragnea şi a Gabrielei Firea) pentru acuzaţiile aduse PNL-ului şi lui Klaus Iohannis în campania prezidenţială din 2014, Firea a intrat, duminică după-amiază, în direct prin telefon la Antena 3 şi şi-a exprimat punctul de vedere.

CITIŢI ŞI: Orban iese dur la interval: vrea ca Dragnea şi Firea să-şi ceară scuze pentru campania prezidenţială

Astfel, ea l-a ironizat pe Orban (susţinând că „bărbăţia” acestuia nu a durat mult), adăugând că bucureştenii au nevoie de realizări concrete, nu de declaraţii „politicianiste”.

„Am constatat cu amuzament că bărbăţia omului politic Ludovic Orban a ţinut doar până când a intrat în competiţie cu o femeie. Pentru că, până acum, era foarte curajos să intre în orice dezbatere şi în orice polemică cu absolut oricine. Dar iată că a venit şi cineva faţă de care nu mai are argumente. Nu am înţeles prea bine, din afirmaţiile domniei sale, în ce fel vor ajuta declaraţiile sale politicianiste pe bucureşteni să-şi rezolve problema cu traficul, cu parcările, cu poluarea, cu şcolile, grădiniţele, spitalele. Eu cred că bucureştenii aşteaptă acum soluţii pentru deblocarea problemelor care au rămas într-un haos total în ultimii ani, şi nu declaraţii de politician, şi nu show-uri create de domnul Orban. Aceste lucruri nu au cum să ţină lucru de program, de proiect. Cât despre pretinsele scuze: acum, ce ar trebui să fac? Să spun şi eu să-mi ceară PNL-ul scuze pentru mincinunile proferate la adresa mea, familiei mele, candidatului PSD (domnul Ponta) în campania electorală? Eu nu voi spune acest lucru, pentru simplul motiv că acelea au fost afirmaţii din campania electorală. Toate excesele şi toate erorile au fost reglate în timp. Eu, personal, mi-am cerut de nenumărate ori scuze (…) pentru lucrurile care au deranjat. (…) Prin urmare, consider că domnul Orban fuge de o întâlnire cu mine, fuge de o dezbatere, pentru că eu sunt un om foarte pragmatic, am un program pentru Bucureşti, îl voi detalia în perioada următoare şi ştie că dumnealui nu are consistenţă administrativă, ci doar o poleială, o aură, pe care înţeleg că vrea să o conserve, fugind de mine”, a declarat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *