Continuă seria de incidente cu aeronavele Boeing. Un avion a aterizat cu o piesă lipsă

Sursa foto: Facebook/ United

O inspecție post-zbor a relevat lipsa unui panou de la un avion Boeing 737-800 care tocmai ajunsese la destinația sa din sudul Oregonului vineri, după ce a zburat din San Francisco.

Acesta este ultimul incident dintr-o serie de evenimente recente în care au fost implicate aeronavele fabricate de companie, potrivit AP.

Zborul United 433 a plecat din San Francisco la ora 10:20 și a aterizat la Aeroportul Internațional Rogue Valley-Medford din Medford puțin înainte de prânz, conform FlightAware.

Directorul aeroportului, Amber Judd, a declarat că avionul a aterizat în siguranță fără incidente și că s-a descoperit că panoul exterior lipsea, în timpul unei inspecții post-zbor. Nu s-au raportat răniri.

Aeroportul a oprit operațiunile pentru a verifica pista și zona aeriană în căutarea de resturi, a spus Judd, dar nu s-a găsit nimic.

Un purtător de cuvânt al United Airlines a declarat prin e-mail că zborul transporta 139 de pasageri și șase membri ai echipajului, și că nu a fost declarată nicio urgență pentru că nu a existat nicio indicație a daunelor în timpul zborului.

După ce aeronava a fost parcată la poartă, s-a descoperit că lipsește un panou extern„, a spus purtătorul de cuvânt al companiei aviatice.

Vom efectua o examinare amănunțită a avionului și vom efectua toate reparațiile necesare înainte de a reveni în serviciu. Vom efectua și o anchetă pentru a înțelege mai bine cum s-a produs această daună„, a continuat acesta.

Administrația Federală a Aviației a declarat, de asemenea, că va investiga.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: