Continuă șicanele PSD-PNL de la Sectorul 6

colaj Ciprian Ciucu-Adrian Vigheciu

Continuă șicanele PSD-PNL de la Sectorul 6. Adrian Vigheciu (PSD) îl acuză pe primarul Ciprian Ciucu că „anihilează dezbaterea publică precum în Evul Mediu”

Contrele dintre Ciprian Ciucu și Adrian Vigheciu au devenit de notorietate în Sectorul 6. De data aceasta, Adrian Vigheciu, consilierul general și fostul city manager al Sectorului 6 în vremea mandatului lui Gabriel Mutu, îl acuză pe edilul PNL de lipsă de transparență și de un comportament dictatorial, demn de „Evul Mediu”.

Într-o postare dură publicată pe pagina sa de Facebook, Adrian Vigheciu îl acuză pe Ciucu de lipsă de transparență în dezbaterea și aprobarea ședințelor de Consiliu Local din Sectorul 6, acestea desfășurându-se preponderent online și „făcând din Consiliul Local o simplă anexă a procesului decizional”.

Mai jos, mesajul publicat pe pagina lui Adrian Vigheciu:

„Apostolul Transparenței, Ciprian Ciucu, anihilează, dictatorial, dezbaterea publică din Sectorul 6. Primăria S6 este de 3 ani de zile într-o opacitate cum nu a mai fost vreodată. Totul se face online, „la vedere”, „deschis”, astfel încât orice tentativă de dezbatere publică, de dialog social, este suprimată din fașă.

Precum ordonatorii din Evul Mediu, primarul Ciucu dictează și dă dispoziții, pentru ca apoi să le afișeze pe stâlpi, la înălțimi la care nu pot fi citite. Proiectele de rectificare bugetară, darea de seamă a manierei de cheltuire a banului public, proiectele importante care angajează bugetul local, toate se fac exclusiv online.

Se pare că, mai nou, asta înseamnă transparența și respectul față de cetățean. Vorba lui Dănuț Lupu: Facebook bei, Facebook joci.”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: