Skip to content
Politică

Continuă tensiunile în noul PNL. Care este motivul noilor neînțelegeri?

Noul PNL se pare că nu are nicio zi de liniște. După tensiunile din Hunedoara, Gorj, Neamți și alte județe din țară, la listă se mai adaugă o problemă.

Senatoarea PNL de Suceava Steliana Miron a anunțat în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la sediul Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL că vrea să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi.

„Sâmbătă, într-o conferinţă de presă, mi-am anunţat intenţia de a candida la primăria Radăuţi. Am luat această decizie pentru că în Municipiul Rădăuţi primarul ales a fost arestat şi suspendat, iar în momentul de faţă este numit un interimar care lucrează în detrimentul cetăţenilor”, a declarat Steliana Miron la România TV.

Aceasta a precizat că nu şi-a anunţat intenţia de a candida niciun membru din PDL, însă, potrivit senatoarei, „PDL are ca şi PNL interesul de a pune un candidat care ca câştiga, un candidat care să fie în interesul cetăţenilor”.

Anunțul senatoarei liberale nu a picat bine colegilor din vechiul PDL. Liderul PDL Cezar Preda avertizează că fiecare candidatură pentru orice funcţie în România din partea PNL se depune „în urma unei decizii a Biroului Permanent judeţean, în urma unor consultări sociologice”.

„Lucrurile sunt lămurite clar printr-o circulară pe care a primit-o fiecare dintre noi. Candidaturile pentru orice funcţie în România din partea PNL se depun în urma unei decizii a Biroului Permanent judeţean, în urma unor consultări sociologice. Că fiecare dintre noi ne trezim că vrem să candidăm, asta nu e nici nou, nici vechi. Este în firea fiecărui om să-şi dorească ceva. PNL se află acum într-o postură în care nu-şi poate permite să rateze nimic. Va intra în bătălie cu acei candidaţi pe care comunităţile locale şi-i doresc”, a declarat Cezar Preda, într-o intervenţie telefonică la România TV.

1 comentariu la “Continuă tensiunile în noul PNL. Care este motivul noilor neînțelegeri?

  1. Este …mai mult decat normal !!! NU EXISTA si nu pot exista, oricat de mult s-ar „plastifia” – atatea posturi „de conducere” cati „catindati” exista pt ele in cadrul a …doua partide ! Ca urmare…. este o lupta pe viata si pe moarte intre cei cu pretentii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *