Skip to content
Politică

UPDATE Continuă tensiunile pentru Bogdan Olteanu

UPDATE 16:10

Ziua cea mare pentru fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu.

”A fost o declarație lungă ceea ce dovedește că acest complet de judecată a ascultat și a fost echilibrat. Clientul meu speră să i se dovedească nevinovăția. Vom încerca să dovedim că toate acuzațiile care sunt aduse sunt nefondate”, a declarat avocatul lui Bogdan Olteanu, la ieșirea din sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie potrivit B1.ro

——————————————-

Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu s-a prezentat joi dimineaţa la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, după ce a contestat decizia magistraţilor de a-l plasa în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.
Contestaţie în acest caz au depus şi procurorii DNA, care sunt nemulţumiţi de decizia primei instanţe şi doresc ca fostul viceguvernator al BNR să fie arestat preventiv, potrivit Evz.ro

CITIȚI ȘI: UPDATE Bogdan Olteanu, la DNA

Mai mult, Olteanu este acuzat că, în perioada iulie – noiembrie 2008, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a solicitat şi primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu suma de un milion de euro şi sprijin electoral în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Ulterior, ca urmare a diligenţelor depuse de Bogdan Olteanu, Liviu Mihaiu a fost numit la data de 18 septembrie 2008 în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *