Skip to content
Sport

Contra are bătăi de cap cu accidentările de la naţională

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat joi că are bătăi de cap cu accidentările de la echipa naţională în perspectiva meciurilor cu Lituania şi Serbia din Liga Naţiunilor. El consideră că jocul cu Lituania are o importanţă majoră, în cazul în care naţionala ar câştiga având şansa să lupte pentru locul 1 în grupă cu Serbia, scrie News.ro.

„Bineînţeles că am bătăi de cap cu accidentările şi încerc să găsesc cele mai bune soluţii. Sunt pierderi importante în sânul echipei naţionale, dar nu m-am plâns, sigur vom găsi soluţii şi ne vom prezenta bine la aceste două meciuri. Cel mai important meci este cel cu Lituania, pentru că dacă vom câştiga acel meci vom avea posibilitatea ca la Bucureşti, cu Serbia, să ne jucăm primul loc din grupă. E un meci foarte greu, pe teren artifical, cu problemele de lot pe care le avem, dar, după ultimul joc, sunt încrezător că suntem pe drumul cel bun şi că vom reuşi să câştigăm în Lituania. Cu Serbia aştept un stadion plin. Chiar dacă nu am făcut un joc foarte bun cu Muntenegru, cred că atitudinea jucătorilor a fost foarte bună. Cred că suporterii apreciază atitudinea jucătorilor şi sper ca până la meciul cu Serbia să câştigăm în Lituania”, a spus Contra.

Referitor la debutul portarului Ionuţ Radu, titularul de la U21, în Serie A, la Genoa, Contra a spus că postul de portar la echipa mare este acoperit: „Cred că la portari stăm foarte bine, dacă am avea toate posturile acoperite la fel de bine ca la portari nu aş avea o problemă şi aş dormi liniştit noaptea”.

Preşedintele FRF Răzvan Burleanu, consideră că jucătorii români vor avea probleme cu terenul sintetic pe care vor juca în Lituania.

„Trebuie să câştigăm în Lituania, deşi nu va fi un meci uşor, în primul rând pentru că jucăm pe teren artificial şi jucătorii nu sunt obişnuiţi. Am văzut că şi sârbii au avut probleme. Trebuie să ne întoarcem încrezători acasă pentru a putea câştiga cu Serbia. Ne aşteptăm ca stadionul să fie plin, toate biletele să fie vândute, va fi un interes şi o miză foarte mare, mai ales dacă vom câştiga în Lituania. Nu suntem foarte mulţumiţi în ceea ce priveşte accidentările şi Cosmin Contra va trebui să găsească soluţii pentru cei accidentaţi”, a spus Burleanu.

La 11 octombrie, de la ora 21.45, tricolorii vor juca la Vilnius împotriva Lituaniei, pentru ca trei zile mai târziu, în 14 octombrie, de la ora 16.00, să întâlnească Serbia pe Arena Naţională.

viewscnt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *