Skip to content
Sport

Contra renunţă la un jucător de 7,4 milioane de euro. Fotbalistul: A avut dreptate cum a procedat

Selelcţionerul naţionalei, Cosmin Contra, a decis să renunţe la convicarea unui jucător care în această iarnă a fost transferat pentru 7,4 milioane de euro. Este vorba despre Alexandru Mitriţă, transferat de la Universitatea Craiova la New York City, pe care Contra nu îl va mai chema la naţională atât timp cât va fi selecţioner. Motivul? Felul în carre s-a prezentat la meciurile cu Suedia şi Insulele Feroe.

Alexandru Mitriță a avut o primă reacție, după ultimele informații conform cărora Cosmin Contra nu îl va mai chema la echipa națională pe timpul mandatului său. Jucătorul lui New York City a recunoscut că nu s-a antrenat ca la carte înainte meciului cu Insulele Feroe (4-1).

”Nu am avut nicio reacție la adresa staffului. Am dat mâna cu el. Nu am avut o atitudine corectă la antrenamente, meritam să fiu exclus din lot. Aia făceam și eu în locul lui Contra. Domnul Contra este cel care m-a debutat la echipa națională. Nu am avut niciun conflict cu dânșii. Domnul Jerry Gane m-a debutat la Severin. Când am fost scos, Mister a venit și a dat mâna cu mine. Meritam să fiu în tribună, Am fost supărat, am fost dezamăgit. Sunt convocat, se așteaptă foarte multe de la mine. S-a pus bază pe mine și nu am reușit să pun calitate în joc. Nu mi-a ieșit jocul și am fost supărat că am fost scos la pauză. Îmi doream să mai rămân, poate îmi reveneam în repriza a doua. Am discutat cu el înainte să plecăm la Cluj. A avut dreptate cum a procedat față de mine. De ce să nu mă convoace dacă am rezultate la echipa de club? Aș accepta o asemenea decizie. Poate, la un moment potrivit, mă va chema. Mi-am pus și eu un semn de întrebare cu diferența între jocul de la echipa de club și cel de la națională. Am fost obosit, primele 4 nopți am dormit câte trei ore pe noapte. Sper că s-a rezolvat cu aceste zvonuri false”, a spus Mitriță, la Digi Sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *